Wij hebben een vacature voor een ervaren bestekschrijver. Bekijk snel de vacature, wij kijken uit naar je sollicitatie!

Verlaan en Bouwstra architecten houdt zich bezig met het voorbereiden en begeleiden van restauraties en herontwikkelingsprojecten. Losse nieuwbouw zit beperkt in onze opdrachten maar komt wel voor in combinatie met de herbestemming van gebouwen. Bij de restauraties gaat het doorgaans om het voorbereiden van de werkzaamheden, het maken van bouwkundige opnames, het begeleiden van de uitvoering en het adviseren over onderhoudstrajecten.

Voor de bestekken die wij maken in de Stabu-systematiek, zoeken wij een bestekschrijver die goed thuis is in het maken van (restauratie) bestekken. Voor deze werkzaamheden is ervaring  in het kunnen opnemen van de benodigde werkzaamheden op locatie belangrijk net als inzicht in de actuele restauratiepraktijk.

Naast het schrijven van bestekken is het voorbereiden van SIM-aanvragen t.b.v. het meerjarig onderhoud van belang en zal het overleg voeren over de technische aanpak en het oplossen van technische vraagstukken bij restauraties tot de werkzaamheden behoren.

Wij zien dit als een functie op HBO-niveau. Voor nadere informatie en reacties kunt u een mail sturen naar info@verlaanenbouwstra.nl waarna wij contact met u opnemen.